15 Ocak 2013 Salı

Metabolizmayı Hızlandırıcı Bitkisel Çay Tarifi

Bitkisel çaylarla zayıflamak ne kadar doğru ne kadar yanlış diye soranlar elbette ki vardır. Bitkisel çaylar ile zayıflarken dikkat edilmesi gereken bazı noktaları vurgulamamız gerekir. Gerek aktarlardan gerekse bazı firmalar tarafından kilo vermenize yarayacağını inandığınız, güvendiğiniz karışımları satın almaktayız. Ancak bu karışımlarda yer alan bilmediğimiz bitkiler ve kimyasal maddeler kilo verirken bizim sağlığımızı risk altına atabilmektedir. İşte bu yüzden kilo vermek isteyen kişiler ilk önce doğal yollarla zayıflamaya çalışmalılar daha sonra eğer başarılı olamıyorlarsa bir diyetisyene başvurarak profesyonel bir destek almalıdırlar.

metabolizma bitkisel çay

Kilo vermek isteyen ancak başaramayanlar veya formunu korumak isteyenler için ya da metabolizmalarını hızlandıracak  çok basit ve çok kolay bir bitkisel çay tarifini sizlerle paylaşıyoruz. İşte malzemeler :

Metabolizma Hızlandırıcı Bitkisel Çay Tarifi

  1. İlk önce boş bardağımıza karanfili koyarız.
  2. Üzerine bir miktar sıcak suyu dökeriz.
  3. Ayrı bir kapta elma sirkesini balın üzerine dökerek karıştırırız.
  4. Karıştırma işlemi bittikten sonra karanfili koyduğumuz bardağın içine elma sirkesi-bal karışımı dökerek bir kaşık yardımıyla  karıştırırız.
  5. Daha sonra bir bardak ile üzerini kapatırız ki az bir şey demlenmesi gerekmektedir.
  6. Az bir şey bekledikten sonra ılık bir şekilde içiniz.

Metabolizmayı Hızlandırıcı Bitkisel Çayı Ne Zaman İçmeliyim?

Sabah kalktığımızda kahvaltıdan 20-30 dakika içmeliyiz ki metabolizmamız hızlansın ve kilo vermemize ya da formda kalmamıza yardımcı olsun.

Metabolizmayı Hızlandırıcı Bitkisel Çay Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder